måndag 9 november 2015

Nytt jobb, mera cykling

Förra veckan började jag jobba igen efter en härligt långt föräldraledighet. Numera har jag 35,6 km till kontoret, MEN så lätt kommer man som cyklist inte undan. Den sista milen är nämligen tungt trafikerad 2+1-väg. Istället finns några alternativa omvägar att välja på. Det kortaste är 42 km. Asfalten kunde varit bättre, men det är ingen trafik.

Idag gjorde jag min snabbaste tid hittills, 59:39. En sådan här gryning ger extra kraft. Men då ska man veta att det är några meter negativ fallhöjd till jobbet. 30 meter säger google maps. Hem tar det alltså lite längre tid. Tröttare ben gör också sitt till. 67 minuter blev tiden via Påskallavik.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Det känns som att jag frågat det här förut men jag minns inte så jag frågar igen.... :) vill du skriva inlägg på lantiscyklisterna.wordpress.se om cykling på landet? Du behöver inte blogga ofta (både och Matilda är väldigt mycket "periodare"...), men det vore roligt med fler som gav sina erfarenheter av att cykla på landet. Ju fler olika man är som bloggar ju mer kontinuerliga inlägg blir det ju också. Vi har ett lågt men stadigt flöde av 50-70 besökare i månaden (700-800 besökare per år).
    Maila till nygren.s@gmail.com så får du inlogg-uppgifter om du har lust och tid.

    SvaraRadera